Endring av denne kontrollen fører til at siden lastes på nytt

Utskiftningsordning for Apples europeiske 5W USB-strømforsyningsenhet

Apple har funnet ut at i svært sjeldne tilfeller så kan Apples 5W europeiske USB-strømforsyningsenhet bli overopphetet og utgjøre en sikkerhetsrisiko. Denne enheten kom med iPhone 3GS-, iPhone 4- og iPhone 4s-modeller som ble sendt ut mellom oktober 2009 og september 2012 til landene i listen nedenfor. Den ble også solgt som separat tilbehør.

Kundens sikkerhet er alltid topp prioritet hos Apple, og vi har på egen hånd bestemt oss for å bytte ut hver eneste berørte strømforsyningsenhet med en ny, redesignet enhet, kostnadsfritt. Vi oppfordrer kundene våre til å bytte ut den gamle enheten med en ny enhet så fort som mulig ved å følge utvekslingsprosessen nedenfor.

Merk: Andre Apple 5W-strømforsyningsenheter er ikke inkludert i dette programmet.

Hvordan identifisere din enhet

Se på etiketten mellom utstikkerne på enheten din og sammenlign den med bildene som er markert med rødt nedenfor. Du kan identifisere en berørt enhet ved hjelp av modellnummeret og fargen på bokstavene «CE».

En berørt enhet har modellnummer A1300 og bokstavene «CE» i solid grå farge. Dersom du har en berørt enhet, slutt å bruk den og bytt den ut med en ny. Du kan lade din iPhone ved å koble den til datamaskinen din via en USB-kabel inntil du har mottatt en erstatningsenhet.

En redesignet enhet har modellnummer A1400 og bokstavene «CE» omrisset i grått. Du trenger ikke å bytte enheten din.

Berørt enhet
Påvirket adapter – detalj
Redesignet enhet
Erstatningsadapter – detalj

Utvekslingsprosessen

Ta med deg den berørte enheten til en Apple-autorisert tjenesteleverandør. Vi trenger å bekrefte iPhone-serienummeret ditt som en del av utvekslingsprosessen, så vennligst ta med deg iPhonen din.

Den berørte strømforsyningsenheten vil bli kassert på en miljøvennlig måte.

Finn en butikk som deltar i programmet:

• Finn en Apple-autorisert tjenesteleverandør her.

Tilleggsinformasjon

Hvis du mener at du har betalt for en erstatning på grunn av dette problemet, vennligst kontakt Apple angående tilbakebetaling.

Liste over land

Informasjon sist oppdatert 18.06.2014