iCloud-tuki

Apple ID:n salasanan nollaaminen

Jotta voit kirjautua iCloudiin, tarvitset Apple ID-salasanasi. Jos olet unohtanut salasanasi, lue miten voit nollata sen, jotta voit käyttää tiliäsi.

iCloud+:n hallinta

Saat lisää tallennustilaa ja ominaisuuksia, jos päivität iCloud+:aan.

Laitteen varmuuskopiointi

Varmuuskopioi iPhone iCloudiin tai tietokoneellesi sen varalta, että laitteesi vaihdetaan, häviää tai vaurioituu.

Laitteen palautus varmuuskopiosta

Voit palauttaa iPhonen, iPadin tai Vision Pron iCloud-varmuuskopiosta ja jatkaa siitä, mihin jäit.

Tilan vapauttaminen iCloudissa

Voit valita iCloudiin tallennettavat tiedot ja tutustua, kuinka voit saada lisätilaa.

Aloittaminen

Kirjaudu laitteissa

Voit ottaa iCloudin käyttöön laitteillasi yksinkertaisesti kirjautumalla laitteisiin samalla Apple ID:llä ja salasanalla.

Tiedostojen tallennus iCloud Driveen

Voit tallentaa tiedostoja ja kansioita iCloud Driveen ja käyttää niitä iPhonesta, iPadista, Macista tai Windows-tietokoneesta ja iCloud.comista.

Laita iCloud-avainnippu päälle

iCloud-avainnipun avulla voit pitää salasanat ja muut tärkeät tiedot päivitettyinä eri laitteissa.

iCloud-kuvien käyttöönotto

iCloud-kuvat toimii yhdessä Kuvat-apin kanssa. Se pitää kuvasi ja videosi turvallisesti tallessa iCloudissa sekä ajan tasalla laitteissasi ja iCloud.comissa.

Oppaasi iCloudin käyttöön

iCloud-käyttöopas

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit tallentaa tiedostosi, valokuvasi ja muun sisällön iCloudiin ja käyttää sitä iCloudissa.

iCloudin Windows-version käyttöopas

Voit käyttää iCloudiin tallennettuja kuvia, tiedostoja ja salasanoja myös Windows-tietokoneellasi.

Apple-yhteisöt

Se tarjoaa vastauksia ja mahdollisuuden kysyä kysymyksiä sekä yhteyden muihin Apple-käyttäjiin.

Hanki tukea

Voimme auttaa parhaiden tukivaihtoehtojen löytämisessä.

Tuki-appi

Yksilöllinen käyttökokemus Apple-tuotteiden ratkaisujen osalta.